Subscribe to Albanian Track this forum

Publicar un nuevo tema  Fuera del tema: Mostrado  Tamaño de fuente: -/+
   Tema
Autor
Respuestas
(Lecturas)
Última contribución
 ALBANIAN INTERPRETER IN MIAMI asap
0
(1,385)
 Rreth etikës në ProZ.com
0
(2,159)
Monika Coulson
May 16, 2003
 Verejtje dhe keshille per perkthyesit
5
(3,079)
illyricus
May 16, 2003
 pse kemi kaq pak për ti thënë njeri-tjetrit??
2
(2,253)
Monika Coulson
May 14, 2003
 PayPal Warning
0
(1,319)
Diana Kristo
May 14, 2003
 Proceset teknike indirekte të përkthimit
5
(3,339)
Diana Kristo
May 11, 2003
 Numër i kufizuar i pyetjeve KudoZ?
4
(3,270)
Monika Coulson
May 5, 2003
 Kohë e shkurtër për të dhënë përgjigje për pyetjet Kudoz
2
(2,353)
Monika Coulson
Apr 29, 2003
 GEZUAR DHE PER SHUME VJET PASHKET
1
(2,806)
Monika Coulson
Apr 28, 2003
 pershendetje te gjitheve
1
(1,884)
Monika Coulson
Apr 25, 2003
 The good, the bad and... the ugly
3
(2,252)
Monika Coulson
Apr 23, 2003
 Drejtshkrimi, një standart i detyrueshëm
1
(3,059)
Anila Mayhew (X)
Apr 22, 2003
 Duhet të jesh anëtar Platinumi për të parë tarifat e përkthimit të komunitetit
7
(3,023)
Monika Coulson
Apr 8, 2003
 Cila eshte procedura me e mire pagimi?
1
(1,927)
Monika Coulson
Apr 4, 2003
 1 prilli ;)
0
(1,945)
Monika Coulson
Apr 1, 2003
 Fjale, fraza, terma qe perkthehen ne shqip por nuk kuptohen
6
(4,557)
Diana Kristo
Mar 31, 2003
 Përkthimi i \"what\"
3
(2,516)
Devis Kolonja (X)
Mar 30, 2003
 Off-topic: Sot dhe nesër...
0
(1,664)
Monika Coulson
Mar 25, 2003
 Translation as synonimic act .....
1
(2,508)
Monika Coulson
Mar 24, 2003
 Analiza e paragrafit të përkthyer
5
(3,805)
Ledia Kita
Mar 24, 2003
 le te provojme dicka me te veshtire
0
(1,280)
AlbanMullaj (X)
Mar 24, 2003
 Does Norman Wisdom...
7
(2,444)
Anila Mayhew (X)
Mar 24, 2003
 Kujdes me rubrikat
2
(2,200)
Anila Mayhew (X)
Mar 17, 2003
 Off-topic: Azilkërkuesit në Angli
0
(1,419)
Monika Coulson
Mar 11, 2003
 Pikat mbi ë
2
(2,532)
Monika Coulson
Mar 9, 2003
 Off-topic: Gëzuar festën e mësuesit dhe të nënës
1
(2,076)
AlbanMullaj (X)
Mar 8, 2003
 Off-topic: nje pyetje
2
(1,905)
Monika Coulson
Mar 7, 2003
 Përkthimi artistik
2
(1,987)
Anila Mayhew (X)
Mar 4, 2003
 Cilat përkthime ju pëlqejnë më shumë?
5
(2,957)
Monika Coulson
Feb 28, 2003
 Proceset teknike të përkthimit
2
(2,435)
Monika Coulson
Feb 28, 2003
 Bisedë e lirshme
2
(2,397)
Monika Coulson
Feb 28, 2003
 Njohja e gramatikës
2
(3,212)
Diana Kristo
Feb 28, 2003
 pse duhet bid?
1
(1,754)
Monika Coulson
Feb 19, 2003
 Off-topic: Urim për ditën e Shën Valentinit
2
(1,928)
AlbanMullaj (X)
Feb 16, 2003
 Forumi shqiptar
1
(2,946)
Monika Coulson
Feb 15, 2003
 veshtiresi ne gjetjen e punes ..
1
(1,895)
andrin (X)
Feb 13, 2003
 Perkthime gojore dhe fjaloret
1
(4,695)
Edi
Feb 12, 2003
 gazetat ne shqiperi
2
(5,460)
andrin (X)
Feb 9, 2003
 pyetja e dyte
1
(1,601)
Monika Coulson
Feb 8, 2003
 kush e di ta thote
2
(1,858)
Monika Coulson
Feb 5, 2003
 jam i ri ne kete pune dhe mbase kam nevoje per orientim
1
(1,894)
Monika Coulson
Feb 5, 2003
 Shqetesime mjaft serioze
7
(2,585)
Eno Damo (X)
Feb 1, 2003
 A duhen bërë dallime mes shqipes së shqiptarëve të Kosovës dhe atyre të Shqipërisë?
4
(2,009)
Monika Coulson
Feb 1, 2003
 Off-topic: Takim me anëtarët që banojnë në Shqipëri
0
(1,403)
Monika Coulson
Dec 24, 2002
 Off-topic: Gëzuar Vitin e Ri
0
(1,087)
Monika Coulson
Dec 24, 2002
 Off-topic: Gëzuar Festën e Pavarësisë
3
(2,235)
Monika Coulson
Dec 13, 2002
 A mbahen pikat e shkronjës Ë të madhe?
6
(4,597)
Monika Coulson
Nov 12, 2002
 Off-topic: Jashtë teme (një njoftim tjetër i dhimbshëm)
0
(1,837)
Monika Coulson
Nov 4, 2002
 Lidhur me radhitjen simbas pikëve KudoZ
3
(2,106)
Monika Coulson
Oct 18, 2002
 Off-topic: Nderim për Znj. Monika Martens
9
(3,176)
fukarai
Oct 16, 2002
Publicar un nuevo tema  Fuera del tema: Mostrado  Tamaño de fuente: -/+

= Nuevas contribuciones desde su última visita ( = Más de 15 contribuciones)
= No hay nuevas contribuciones desde su última visita ( = Más de 15 contribuciones)
= Este tema de discusión está cerrado (No se puede añadir ninguna contribución)


Foros de discusión sobre el sector de la traducción

Discusiones abiertas sobre temas relacionados con la traducción, la interpretación y la localización

Advanced search
El seguimiento de los foros por correo-e es una opción para unuarios registrados solamente


SDL Trados Studio 2021 Freelance
The leading translation software used by over 270,000 translators.

SDL Trados Studio 2021 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2021 transforms how new users get up and running and helps experienced users make the most of the powerful features.

More info »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Búsqueda de términos
  • Trabajos
  • Foros
  • Multiple search