Subscribe to Albanian Track this forum

Publicar un nuevo tema  Fuera del tema: Mostrado  Tamaño de fuente: -/+
   Tema
Autor
Respuestas
(Lecturas)
Última contribución
 Konkursi i 6-të i përkthimit në ProZ.com: Ndihmoni që gjuha shqipe të futet në votimin përfundimtar
0
(3,394)
RominaZ
Mar 7, 2008
 A e keni provuar Fjalorin e Termave të Informatikës të alba-soft?
2
(4,249)
Juliana Cullafiq
Mar 7, 2008
 Afati i konkursit të 6-të të ProZ.com: 5 mars
0
(2,593)
Monika Coulson
Mar 3, 2008
 Pyetjet KudoZ me mbi 10 fjalë
6
(5,492)
Monika Coulson
Feb 21, 2008
 Konkursi i 6-të i përkthimit në ProZ.com: jemi në fazën e dorëzimit të përkthimeve!
0
(2,519)
RominaZ
Feb 14, 2008
 Off-topic: Gëzuar Vitin e Ri 2008!
2
(6,320)
Elvana Moore
Jan 11, 2008
 ProZ.com translation contest #5 - Final voting underway
0
(1,577)
RominaZ
Dec 17, 2007
 Off-topic: Pavarësia e Kosovës si kurthë për spam
0
(2,667)
Sherefedin MUSTAFA
Dec 10, 2007
 Marredheniet ndermjet gjuhes letrare shqipe dhe Dialektet Gege e Toske.
5
(9,197)
Albana Dhimitri
Nov 26, 2007
 Konkursi i 5-të i Përkthimit të ProZ-it në Shqip
0
(2,421)
RominaZ
Nov 16, 2007
 Pse ndodh mospërshtajta e saktë për disa emra ambigjenë?
0
(2,175)
andrida
Aug 3, 2007
 Albanian language distance education
1
(1,876)
Ahmet Murati
Aug 2, 2007
 Pyetje kudoz shqip-shqip?
1
(2,939)
TrueBaller
Jun 22, 2007
 KudoZ dhe çështje të tjera profesionizmi
3
(3,043)
Monika Coulson
May 2, 2007
 Një rezervë e re për përkthyesit
0
(2,916)
laurenti
Mar 28, 2007
 Off-topic: Gëzuar ditën e verës
1
(3,525)
Ledja
Mar 14, 2007
 Dua të ble SDLX 2005 ose 2006
1
(2,530)
Eno Damo (X)
Mar 1, 2007
 Albanian translation contest: voting now underway. Members working in this pair, please vote!
María Florencia Vita
PERSONAL DEL SITIO
0
(1,695)
María Florencia Vita
PERSONAL DEL SITIO
Feb 14, 2007
 ProZ.com në shqip
2
(2,948)
Avni
Feb 1, 2007
 Contest: First ProZ.com translation contest - Albanian (members-only)
María Florencia Vita
PERSONAL DEL SITIO
0
(2,843)
María Florencia Vita
PERSONAL DEL SITIO
Jan 29, 2007
 Ndryshimet në gjuhën shqipe
6
(4,945)
Ledja
Jan 20, 2007
 Ismail kadare - Translated into English
1
(4,977)
Ledja
Jan 19, 2007
 Si mund ta përmirësojmë ProZ.com!
0
(2,106)
Monika Coulson
Sep 21, 2006
 Pse nuk duket pergjigja?
2
(2,609)
Eva T
Jun 29, 2006
 Off-topic: Shqipja fle tek “Çeta e profetëve”
0
(3,185)
Translation Link
Jun 28, 2006
 Njëzet e shtatë fjalë shqipe që nxitën krijimin e një libri
2
(3,114)
Lirim Gashi
Jun 11, 2006
 Off-topic: Cili është filmi i fundit shqiptar që keni parë?
0
(4,675)
babycheeks
Jun 4, 2006
 Off-topic: Thënie klasike nga filmat tanë    ( 1, 2, 3, 4, 5, 6... 7)
92
(30,306)
babycheeks
Jun 4, 2006
 Rubrikë drejtshkrimore: grupet e zanoreve dhe diftongjeve IE dhe JE
3
(4,168)
Monika Coulson
May 31, 2006
 Çështje gramatikore: Shkrimi i fjalëve me vizë lidhëse në mes
7
(7,579)
Monika Coulson
May 31, 2006
 Office 2003 në Shqip
9
(3,610)
Monika Coulson
May 27, 2006
 Microsoft: Welcome! Me program në gjuhën shqipe
1
(3,894)
Translation Link
Apr 19, 2006
 ARBERISHTJA, KONOTACIONI I EMBEL I SHQIPES QE MBERRIN NGA SHEKUJT
0
(4,168)
Translation Link
Mar 30, 2006
 Fjalor ushtarak ne gjuhen shqipe
0
(6,364)
Translation Link
Mar 17, 2006
 Fjalor i ri i toskërishtes
0
(7,159)
Eva T
Mar 16, 2006
 Për të qeshur ... apo për të qarë?
1
(2,845)
Monika Coulson
Mar 7, 2006
 Off-topic: Kuriozitet: shqiptari ka gisht në vjedhjen më të madhe të Britanisë
1
(9,986)
Monika Coulson
Mar 3, 2006
 Off-topic: Ndihmë në zhvillimin e një faqeje interneti rreth udhëtimit
0
(1,893)
AlbanMullaj (X)
Feb 19, 2006
 Off-topic: Gëzuar Vitin e Ri
1
(2,168)
Monika Coulson
Jan 10, 2006
 Off-topic: Gëzuar Festat!
0
(1,801)
Monika Coulson
Nov 28, 2005
 Off-topic: Çfarë mendoni për fjalët shqipe në artikullin e mëposhtëm?
3
(3,854)
 LiveCD në shqip
2
(3,285)
laurenti
Sep 15, 2005
 Konferenca e 3-të ndërkombëtare e ProZ.com në Poloni
0
(1,920)
Monika Coulson
Sep 2, 2005
 market for translations into Albanian?
2
(2,262)
Noe Tessmann
Jul 22, 2005
 S'arrij te kuptoj ProZ.
3
(3,000)
Elda CENALIA
Jul 21, 2005
 Si ja bëni që të mos ju infektohet kompjuteri?
5
(3,544)
Sherefedin MUSTAFA
Jun 13, 2005
 Pema e gjuhëve indo-evropiane
2
(4,808)
anxhela
May 25, 2005
 Albanian
2
(2,112)
anxhela
May 22, 2005
 Mund të shikoni Blue Bord falas gjatë kësaj fundjave
0
(2,201)
Monika Coulson
Mar 13, 2005
 Test per perkthyesit shqipetare
5
(5,198)
Monika Coulson
Feb 28, 2005
Publicar un nuevo tema  Fuera del tema: Mostrado  Tamaño de fuente: -/+

= Nuevas contribuciones desde su última visita ( = Más de 15 contribuciones)
= No hay nuevas contribuciones desde su última visita ( = Más de 15 contribuciones)
= Este tema de discusión está cerrado (No se puede añadir ninguna contribución)


Foros de discusión sobre el sector de la traducción

Discusiones abiertas sobre temas relacionados con la traducción, la interpretación y la localización

Advanced search
El seguimiento de los foros por correo-e es una opción para unuarios registrados solamente


CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »
PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Búsqueda de términos
  • Trabajos
  • Foros
  • Multiple search