Subscribe to Albanian Track this forum

Publicar un nuevo tema  Fuera del tema: Mostrado  Tamaño de fuente: -/+
   Tema
Autor
Respuestas
(Lecturas)
Última contribución
 Besa
0
(305)
John Farebrother
Sep 7, 2020
 Iniciativa globale "Open Source Medical Supplies" dhe profesionistët e gjuhës
0
(612)
Roland Lelaj
Apr 11, 2020
 Përdorime të drejta apo të gabuara?
1
(2,112)
Dr Luka
Dec 29, 2019
 Shpëtoni shqipen nga "google translate"
2
(2,507)
Dr Luka
Dec 29, 2019
 Finals phase has been extended until December 31st for English to Albanian
Julieta Llamazares
PERSONAL DEL SITIO
0
(235)
Julieta Llamazares
PERSONAL DEL SITIO
Dec 11, 2019
 Last chance to choose the best translation for “The Tides of Tech” translation contest
Andrea Capuselli
PERSONAL DEL SITIO
0
(465)
Andrea Capuselli
PERSONAL DEL SITIO
Dec 3, 2019
 Perkthimi shqip i termit Queer
5
(1,865)
Dr Luka
Dec 3, 2019
 ProZ.com contest “The Tides of Tech” needs your help to select winners!
Julieta Llamazares
PERSONAL DEL SITIO
0
(252)
Julieta Llamazares
PERSONAL DEL SITIO
Nov 20, 2019
 Na ndihmoni të zgjedhim finalistët në konkursin e përkthimit "The Tides of Tech"
Andrea Capuselli
PERSONAL DEL SITIO
0
(317)
Andrea Capuselli
PERSONAL DEL SITIO
Oct 15, 2019
 Pa koment
2
(617)
Dr Luka
May 14, 2019
 "Dust Bowl" song: propose your translation into Albanian
Lucia Leszinsky
PERSONAL DEL SITIO
0
(380)
Lucia Leszinsky
PERSONAL DEL SITIO
Sep 27, 2018
 Translation contest: Help choose the winners in the English to Albanian pair
0
(383)
Tatiana Dietrich
Aug 3, 2018
 English to Albanian contest: help determine the finalists
0
(289)
Tatiana Dietrich
Jul 11, 2018
 Shqipja në krizë
10
(6,597)
fredalb
Jul 12, 2016
 Ofertat skandaloze vazhdojne    ( 1... 2)
22
(13,813)
Ledja
Jul 5, 2016
 Shpajz
6
(6,558)
larserik
Mar 23, 2016
 New York Times për Gjuhën Shqipe
0
(802)
Klementina Shahini
Jan 18, 2016
 Happy Holidays! - Happy Translations!
0
(1,045)
 Off-topic: Fjalë të urta    ( 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9... 10)
147
(645,466)
Elona Demi
Aug 21, 2013
 First International MATA Conference 2013
0
(1,104)
Sonja Kitanovska
Aug 15, 2013
 Powwow
0
(2,126)
Klementina Shahini
Jun 11, 2013
 Provim gjuhe në nivel C-1
2
(1,651)
Sherefedin MUSTAFA
May 13, 2013
 Fjalët që do të ndryshohen në gjuhën shqipe
1
(2,349)
Ledja
Apr 27, 2013
 Translation Contest
2
(3,334)
Gentiana Kasemi
Nov 25, 2012
 Off-topic: Përkthim Dinjitoz
0
(75,858)
Klementina Shahini
Sep 20, 2012
 Confirmation
0
(1,938)
Klementina Shahini
May 15, 2012
 Kosova
4
(3,603)
Lavdi Zymberi
Feb 21, 2012
 Gjuha jonë, sa e mirë...    ( 1... 2)
19
(35,008)
Rea Tr
Feb 8, 2012
 Certificates and standards in Albanian Translations
2
(2,634)
Blerta Alikaj
Jan 26, 2012
 Në kujtim të përkthyesit Dritan Çela që u nda i ri nga jeta
3
(2,812)
Sherefedin MUSTAFA
Jan 22, 2012
 Programe drejtshkrimi
1
(11,762)
Blerta Alikaj
Jan 22, 2012
 Gëzuar Ditën Ndërkombëtare të Përkthimeve
0
(2,489)
 A është e vërtetë?
0
(2,063)
Klementina Shahini
Aug 28, 2011
 ...dhe gafat nuk kane te sosur
4
(8,253)
Ledja
Jun 22, 2011
 Fjalorët ekzistentë të shqipes
3
(7,366)
Roland Lelaj
May 24, 2011
 Demostrate apo Demonstrate- kjo eshte ceshtja?
7
(5,075)
Roland Lelaj
Mar 21, 2011
 Korrigjimet që ju bezdisin më shumë
0
(2,947)
Ledja
Mar 20, 2011
 Off-topic: GËZUAR KRISHTLINDJET DHE VITIN E RI!
1
(608,512)
Klementina Shahini
Dec 25, 2010
 Mashtrim
0
(2,355)
Blerta Alikaj
Nov 30, 2010
 Përkthim emrash të përveçëm të përbërë nga emra të përgjithshëm
6
(10,756)
Sherefedin MUSTAFA
Nov 15, 2010
 Si shkruhen numrat mbi 1000 në shqip
4
(24,808)
Roland Lelaj
Nov 1, 2010
 Albania’s Literary Treasures Lost in Translation
4
(4,186)
Ledja
Sep 23, 2010
 7th ProZ.com international conference in Prague
2
(2,557)
Anne Diamantidis
Jul 30, 2010
 Pyetje lidhur me një konventë
1
(3,268)
Gentiana Kasemi
Jul 21, 2010
 Interneti në Shqipëri
9
(7,578)
Juliana Cullafiq
May 26, 2010
 Dorëheqje
10
(5,402)
Monika Coulson
Apr 11, 2010
  ECTACO Partner EAL900 Anglisht - Shqip
2
(5,116)
Klementina Shahini
Apr 10, 2010
 A e dini se ....
0
(3,956)
 O e bukura More - Proud to be Albanian
0
(3,112)
Klementina Shahini
Mar 20, 2010
 Gjuha shqipe në teknologjinë e informacionit
0
(3,666)
Roland Lelaj
Mar 15, 2010
Publicar un nuevo tema  Fuera del tema: Mostrado  Tamaño de fuente: -/+

= Nuevas contribuciones desde su última visita ( = Más de 15 contribuciones)
= No hay nuevas contribuciones desde su última visita ( = Más de 15 contribuciones)
= Este tema de discusión está cerrado (No se puede añadir ninguna contribución)


Foros de discusión sobre el sector de la traducción

Discusiones abiertas sobre temas relacionados con la traducción, la interpretación y la localización

Advanced search
El seguimiento de los foros por correo-e es una opción para unuarios registrados solamente


Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »
SDL Trados Studio 2021 Freelance
The leading translation software used by over 270,000 translators.

SDL Trados Studio 2021 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2021 transforms how new users get up and running and helps experienced users make the most of the powerful features.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Búsqueda de términos
  • Trabajos
  • Foros
  • Multiple search