Subscribe to Albanian Track this forum

Publicar un nuevo tema  Fuera del tema: Mostrado  Tamaño de fuente: -/+
   Tema
Autor
Respuestas
(Lecturas)
Última contribución
 Shembuj të përkthimeve të kontratave
3
(3,631)
Eva T
Feb 15, 2005
 Off-topic: Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri
1
(1,978)
 Off-topic: Kryetari i Bashkisë së Tiranës Edi Rama zgjidhet “Kryebashkiaku i Botës 2004”
0
(1,963)
Monika Coulson
Dec 22, 2004
 Festat kombëtare
6
(11,432)
Monika Coulson
Dec 17, 2004
 Këshillë
1
(2,255)
Monika Coulson
Dec 17, 2004
 Off-topic: Rubrikë shëndetësore - Këshilla, gjëra të tjera të vlefshme    ( 1... 2)
24
(5,084)
Monika Coulson
Dec 14, 2004
 Heyaaa: Gëzuar
4
(2,511)
 Off-topic: Gëzuar Festat e 28-29 Nëntorit
2
(1,887)
 Powwow në Oksford të Anglisë në nëntor 2004
3
(2,804)
astrit disha
Nov 20, 2004
 Anëtarësia Platinum
5
(3,117)
astrit disha
Nov 1, 2004
 Shqipja në Shkup, gjuhë zyrtare
1
(2,390)
 Sa gabime mund të gjeni?
2
(4,102)
Monika Coulson
Oct 22, 2004
 Off-topic: Lajm i dhimbshëm për këngëtaren shqiptare
1
(5,029)
 Ç'mendon kompania për redaktorin, nëse redaktori nuk ka nevojë të bëjë ndryshime?
2
(2,071)
aneta_xh
Oct 5, 2004
 Off-topic: Gabime përkthimi edhe nga gjigandi Microsoft
0
(1,465)
Monika Coulson
Aug 26, 2004
 Kërkohen informata për disa punëdhënës mashtrues
4
(3,428)
Monika Coulson
Jul 2, 2004
 Non-Disclosure Agreement - a ju a kërkojnë këtë shpesh?
4
(3,451)
aneta_xh
Jun 29, 2004
 A pranoni përkthime që janë jashtë fushës suaj?
5
(2,773)
Monika Coulson
Jun 23, 2004
 Off-topic: Perla shqiptare
11
(5,618)
Eva T
Jun 22, 2004
 Një gabim përkthimi që shkaktoi revoltë të madhe në popull
1
(2,063)
 Moderatore e re
7
(3,048)
 Referenca teknike në internet
4
(3,003)
Nick Beqo
May 16, 2004
 Firearm Terminology (For Court Interpreters)
2
(1,931)
Nick Beqo
May 16, 2004
 Glossary used in refugee claims
0
(1,029)
Nick Beqo
May 15, 2004
 D.N.A. Related Terms (For Court Interpreters)
0
(1,209)
Nick Beqo
May 15, 2004
 Off-topic: Gëzuar festën e nënave!
3
(2,815)
Monika Coulson
May 8, 2004
 A ju pëlqen përkthimi si profesion i plotë apo vetëm me kohë të pjesshme?
3
(2,199)
Vjollca Martinson
Apr 30, 2004
 Çështje gramatikore: Përdorimi i shkronjave të mëdha    ( 1, 2... 3)
34
(15,979)
Monika Coulson
Apr 23, 2004
 Oferta e fundit - C'fare mendoni?
3
(2,310)
Monika Coulson
Apr 23, 2004
 Off-topic: Doni të studioni në Gjermani?
0
(1,461)
Monika Coulson
Apr 21, 2004
 Për punët e përkthimit
3
(2,414)
Monika Coulson
Apr 16, 2004
 Off-topic: Ndahet nga jeta Bedri Dedja, babai i librit për fëmijë
0
(3,769)
aneta_xh
Apr 15, 2004
 Off-topic: E-mail të virusuar...
3
(2,586)
 Off-topic: Bekimi i bukës dhe ushqimit nuk ndeshet në asnjë vend të Evropës
1
(2,026)
 Off-topic: Gëzuar Pashkët
3
(2,049)
Matthew Coulson
Apr 11, 2004
 Rregullat e ProZ.com
0
(1,014)
Monika Coulson
Apr 7, 2004
 Vlerësimi i përgjigjeve të Kudoz
7
(2,574)
 Off-topic: Shëndeti dhe dieta: Mëngjesi është i rëndësishëm
9
(22,411)
 Rreth disa lloj pyetjesh KudoZ
7
(2,230)
Eno Damo (X)
Mar 12, 2004
 Off-topic: Dita e Verës, 14 Marsi, një zakon arbëresh
3
(3,422)
Monika Coulson
Mar 11, 2004
 Off-topic: Gëzuar 8 Marsin, ditën ndërkombëtare të grave dhe të nënave
1
(1,935)
aneta_xh
Mar 8, 2004
 Studentët shqiptarë që jetojnë në Itali..., dhe të tjerët në dhe të huaj
5
(2,799)
Monika Coulson
Feb 26, 2004
 Off-topic: Kërkohet kodi i bankës greke 'Alfa Credit Bank' në Tiranë
0
(1,565)
AlbanMullaj (X)
Feb 26, 2004
 Përkthyesë realë apo fiktivë?
6
(2,546)
 Oferte skandaloze
3
(2,218)
mergim
Feb 23, 2004
 Off-topic: Satelit shqiptar
1
(1,755)
Eva T
Feb 20, 2004
 Kujtesë rreth pyetjeve/përgjigjeve KudoZ
4
(3,273)
Monika Coulson
Feb 7, 2004
 Off-topic: Anger is normal, but...    ( 1... 2)
16
(5,782)
aneta_xh
Feb 6, 2004
 "Dakord" në krahasim me "Dakort"
1
(10,971)
Monika Coulson
Feb 6, 2004
 Off-topic: Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2004!
5
(2,718)
Borana Moisiu
Feb 2, 2004
Publicar un nuevo tema  Fuera del tema: Mostrado  Tamaño de fuente: -/+

= Nuevas contribuciones desde su última visita ( = Más de 15 contribuciones)
= No hay nuevas contribuciones desde su última visita ( = Más de 15 contribuciones)
= Este tema de discusión está cerrado (No se puede añadir ninguna contribución)


Foros de discusión sobre el sector de la traducción

Discusiones abiertas sobre temas relacionados con la traducción, la interpretación y la localización

Advanced search
El seguimiento de los foros por correo-e es una opción para unuarios registrados solamente


CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »
TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Búsqueda de términos
  • Trabajos
  • Foros
  • Multiple search