Subscribe to Albanian Track this forum

Publicar un nuevo tema  Fuera del tema: Mostrado  Tamaño de fuente: -/+
   Tema
Autor
Respuestas
(Lecturas)
Última contribución
 Off-topic: Se mos përkthehen vetëm fjalët! Po gjestet?
2
(2,160)
Borana Moisiu
Feb 2, 2004
 A do të përkthenit për $0.03 për fjalë?
9
(3,735)
mergim
Jan 20, 2004
 Me të madhe apo me të vogël?
0
(2,096)
Monika Coulson
Jan 12, 2004
 Ndihmë
6
(2,404)
Monika Coulson
Jan 8, 2004
 Off-topic: Gëzuar Ditën e Pavarësisë dhe të Çlirimit???
4
(2,826)
AlbanMullaj (X)
Dec 2, 2003
 Off-topic: Pallati 176...
0
(2,462)
Jolene
Nov 29, 2003
 Off-topic: Gëzuar ditën e falënderimeve!
1
(1,475)
 Off-topic: Powwow në Shqipëri
2
(2,180)
Borana Moisiu
Nov 7, 2003
  Rubrikë gramatikore (Freskim njohurish i rregullave gramatikore të gjuhës shqipe)    ( 1... 2)
19
(15,346)
Monika Coulson
Nov 6, 2003
 Off-topic: Shqipja e femijeve tane
7
(2,891)
Monika Coulson
Oct 29, 2003
 Off-topic: Ramadan & All Saint's Day
3
(1,593)
 Pema e gjuhëve indo-europiane
5
(3,507)
 Diskutim për përkthimin e termit "car seat"
4
(2,359)
Edlira (X)
Oct 18, 2003
 Ju lutem me jepni opinjonin tuaj
11
(2,948)
Edlira (X)
Oct 18, 2003
 Çështje gramatikore: Shkrimi i fjalëve ndaras
11
(5,012)
Monika Coulson
Oct 5, 2003
 Off-topic: Gëzuar ditën e përkthyesve
2
(2,221)
Silke Blumbach
Sep 30, 2003
 Off-topic: Raca shqiptare, kryevepra e identitetit shqiptar
2
(2,823)
Monika Coulson
Sep 27, 2003
 Off-topic: Smiling Faces
1
(1,865)
Borana Moisiu
Sep 26, 2003
 Off-topic: Llotaria amerikane për 2005 do të pranohet vetëm në mënyrë elektronike
3
(5,091)
Monika Coulson
Sep 13, 2003
 Monikës
8
(3,739)
Arli
Sep 12, 2003
 Off-topic: Ditëlindja e ProZ.com
4
(2,689)
Borana Moisiu
Sep 11, 2003
 Off-topic: Polemikë: Plasari - Korça
6
(4,410)
Monika Coulson
Sep 8, 2003
 Përkthim termash nga anglishtja në shqip
3
(5,887)
 Off-topic: Fjalë të urta
2
(2,213)
 Shqetësimi që ndjehet teksa lexon shkrimet e dy intelektualëve
2
(2,678)
Monika Coulson
Aug 26, 2003
 Çështje gramatikore: Shkrimi i fjalëve njësh
14
(7,442)
Monika Coulson
Aug 25, 2003
 Off-topic: LETËRSI - Rrëfenja nga Amerika - Pëllumb Kulla
4
(3,627)
Monika Coulson
Aug 24, 2003
 Off-topic: Leadership and self deception
5
(1,956)
Borana Moisiu
Aug 20, 2003
 Off-topic: Konferencë kulturore dhe shkencore në kujtim të Dr. Profesor Mirash Ivanaj
0
(2,174)
Monika Coulson
Aug 17, 2003
 Off-topic: rudi vata / vllaznia shkoder
3
(1,930)
AlbanMullaj (X)
Aug 15, 2003
 Trados dhe programe të tjera kujtese
5
(2,555)
Monika Coulson
Aug 11, 2003
 Off-topic: Një prolog si edhe një epilog për Nënën e Madhe Shqiptare, Gonxhe Bojaxhiun!
0
(1,903)
Monika Coulson
Aug 9, 2003
 Kërkohet mësues shqiptar në Londër
1
(1,554)
Arben Seva
Aug 9, 2003
 Funksione të reja në pyetjet/përgjigjet KudoZ
0
(2,188)
Monika Coulson
Jul 29, 2003
 Si mund të ofrojë një kompani një çmim kaq të ulët?
2
(2,418)
Monika Coulson
Jul 29, 2003
 Off-topic: Fjalor me emra (djemsh dhe vajzash) të mirëfilltë shqiptarë
1
(290,266)
Monika Coulson
Jul 23, 2003
 Emrat e huaj
2
(2,848)
Monika Coulson
Jul 21, 2003
 Cila duhet të jetë tarifa më e ulët për të ofruar
8
(3,160)
Sherefedin MUSTAFA
Jul 20, 2003
 Përkthime për gjykatën në Miami, Florida dhe në Kaliforni
0
(1,457)
Monika Coulson
Jul 11, 2003
 Çështje gramatikore: Shkrimi i datave
0
(2,209)
Monika Coulson
Jul 4, 2003
 Off-topic: rudi vata
5
(1,922)
Monika Coulson
Jun 30, 2003
 Leje per te hapur rubrikat?
2
(1,832)
Rozafa
May 30, 2003
 Off-topic: Lamtumire Robert Shvarc, njeri i punes dhe shqiptar i mire!
9
(3,116)
Devis Kolonja (X)
May 29, 2003
 Sondazh 2 - Votoni
9
(2,234)
Monika Coulson
May 25, 2003
 Sondazh 1 - Votoni
11
(2,546)
Monika Coulson
May 25, 2003
 Verifikimi i identitetit
7
(3,143)
Rozafa
May 24, 2003
 \"Fjalori i politikës\" nga Zef Simoni
0
(2,718)
Diana Kristo
May 23, 2003
 nje zbulim i ri per gjuhen shqip
2
(2,352)
Rozafa
May 22, 2003
 Pyetje KudoZ dhe pyetje fjalori
0
(1,842)
Monika Coulson
May 21, 2003
 Piket per perkthimin e fjales Braille
0
(1,495)
Daniela Ballif (X)
May 17, 2003
Publicar un nuevo tema  Fuera del tema: Mostrado  Tamaño de fuente: -/+

= Nuevas contribuciones desde su última visita ( = Más de 15 contribuciones)
= No hay nuevas contribuciones desde su última visita ( = Más de 15 contribuciones)
= Este tema de discusión está cerrado (No se puede añadir ninguna contribución)


Foros de discusión sobre el sector de la traducción

Discusiones abiertas sobre temas relacionados con la traducción, la interpretación y la localización

Advanced search
El seguimiento de los foros por correo-e es una opción para unuarios registrados solamente


CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »
Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Búsqueda de términos
  • Trabajos
  • Foros
  • Multiple search