Subscribe to Albanian Track this forum

Publicar un nuevo tema  Fuera del tema: Mostrado  Tamaño de fuente: -/+
   Tema
Autor
Respuestas
(Lecturas)
Última contribución
 Mbi "agree", "disagree" me përgjigjet e kudoZ
11
(6,073)
Eva T
Mar 9, 2010
 Shkrim "Si të shkruajmë emrat e huaj"
1
(4,747)
Ledja
Feb 21, 2010
 Si shkruhet "welcome" n? shqip?
10
(12,148)
Ledja
Feb 11, 2010
 Çmimet e letërsisë 2009 dhe përkthyesit
0
(3,459)
Roland Lelaj
Feb 3, 2010
 Konkursi Anglisht-Shqip pa fitues.
5
(5,731)
Blerta Alikaj
Jan 27, 2010
 Off-topic: Shëndet dhe lumturi!
0
(477,813)
 Off-topic: Gëzuar festat
0
(5,450)
Klementina Shahini
Dec 24, 2009
 Cili ka qenë përkthimi letrar që ju ka lënë më shumë mbresa    ( 1... 2)
17
(15,111)
Ledja
Dec 3, 2009
 Përdorimi i germave shqipe në forumin shqip
2
(4,395)
Monika Coulson
Nov 23, 2009
 Off-topic: Shqiptarë me banim në Florida?
0
(17,523)
Monika Coulson
Nov 16, 2009
 Njoftim rreth zbatimit të rregullave
1
(4,409)
 Moderimi i forumit shqiptar 2009-2010
6
(4,828)
Eva T
Aug 11, 2009
 Scam e-mail
2
(4,490)
Klementina Shahini
Aug 10, 2009
 Njoftim lidhur me një incident sigurimi
0
(3,328)
 Off-topic: Faleminderit dhe mirupafshim
4
(13,953)
Eva T
Aug 5, 2009
 Përdorimi i mbaresës "-im" kundër mbaresës "-acion".
5
(5,541)
Daniela Zhusti
Jul 29, 2009
 Perkthyesit e gjuhes shqipe dhe powowws in Tirana!!
0
(3,554)
Elda CENALIA
Jul 6, 2009
 Transkriptimi i toponimeve shqiptare në gjuhë të huaja
6
(9,155)
Roland Lelaj
Jul 4, 2009
 Off-topic: Thonë se humori dhe e qeshura të zgjasin jetën...    ( 1... 2)
29
(18,502)
Albanesa
Jul 1, 2009
 "Glossary-building" KudoZ to be deployed in English to Albanian
9
(2,904)
Klementina Shahini
Jun 14, 2009
 Sa po i kushtojme kujdes pastertise se gjuhes shqipe ?
0
(2,254)
 ALBAGLOBAL BËHET RISHITËSI ZYRTAR I SDL TRADOS NË SHQIPËRI
0
(3,152)
Albaglobal
May 5, 2009
 Off-topic: Powwow in Tirana
0
(2,763)
Paola Dentifrigi
May 4, 2009
 Off-topic: Thënie nga njerëz të shquar    ( 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9... 10)
143
(71,205)
Albana Dhimitri
Mar 27, 2009
 Pershendetje dhe dua tju bej nje pyetje
1
(3,814)
 Përshëndetje
3
(5,443)
Monika Coulson
Mar 13, 2009
 Off-topic: 17/02/2008: Shpallja e Pavarësisë së Kosovës
5
(7,886)
Ledja
Feb 17, 2009
 Gafa ne perkthime
5
(6,947)
ylbermuhaxhiri
Jan 7, 2009
 Suksese Sherefedinit në rolin e moderatorit
8
(5,515)
Ahmet Murati
Jan 2, 2009
 Rubrikë drejtshkrimore (Freskim njohurish i rregullave drejtshkrimore të gjuhës shqipe)    ( 1, 2, 3, 4... 5)
69
(46,649)
Juliana Cullafiq
Dec 27, 2008
 Konkursi i fundit anglisht - shqip
2
(4,907)
Sherefedin MUSTAFA
Dec 24, 2008
 Përkthimi i ri i faqeve të ProZ.com : ju kërkoj falje të gjithëve
3
(4,275)
Anton Berishaj
Dec 17, 2008
 Shqetësime mbi konkursin dhe vlerësimet e tij
1
(3,594)
Monika Coulson
Dec 7, 2008
 Kerkese per informacion
3
(4,593)
Ahmet Murati
Nov 18, 2008
 Pastërtia e gjuhës shqipe - Mënjanimi i fjalëve të huaja të panevojshme    ( 1, 2, 3, 4, 5, 6... 7)
101
(85,593)
buli11
Oct 21, 2008
 GNOME - lëshohet versioni i ri 2.24
0
(2,039)
laurenti
Sep 25, 2008
 Microsoft Language Home
13
(6,219)
Albana Dhimitri
Sep 24, 2008
 Emrat e shteteve    ( 1... 2)
18
(18,968)
laurenti
Aug 13, 2008
 Fjalë që nuk mund të përkthehen me një fjalë të vetme
11
(8,050)
Gentiana Kasemi
Aug 3, 2008
 Gjuha e botimeve zyrtare
5
(4,040)
andrida
Aug 3, 2008
 Shoqatë përkthyesish ne Shqiperi
1
(27,021)
 Mbi disa raste të përshtatjes me emrat e dygjinishëm    ( 1... 2)
15
(16,769)
andrida
Jul 25, 2008
 Përvoja juaj me VAT/IVA/TVSH?
4
(6,164)
Gentiana Kasemi
Jul 10, 2008
 SHQIPJA NE FAMILJEN E GJUHEVE
1
(4,547)
Gentiana Kasemi
May 27, 2008
 7th Proz.com Translation Contest: Submission phase is on!
0
(1,507)
RominaZ
May 16, 2008
 Off-topic: Sa për çlodhje (Gjëra interesante, faqe interneti komike, kuriozitete etj)    ( 1... 2)
20
(34,837)
Ledja
May 4, 2008
 Terminologjia e përdorur në ligjet shqiptare
2
(6,007)
Juliana Cullafiq
Apr 24, 2008
 Libra në shqip (në format elektronik)
3
(13,596)
Eva T
Apr 22, 2008
 Hi, I need advise
2
(1,754)
Sherefedin MUSTAFA
Apr 16, 2008
 Mënyra apo programe për të administruar faturat e projekteve?
0
(3,141)
Gentiana Kasemi
Mar 22, 2008
Publicar un nuevo tema  Fuera del tema: Mostrado  Tamaño de fuente: -/+

= Nuevas contribuciones desde su última visita ( = Más de 15 contribuciones)
= No hay nuevas contribuciones desde su última visita ( = Más de 15 contribuciones)
= Este tema de discusión está cerrado (No se puede añadir ninguna contribución)


Foros de discusión sobre el sector de la traducción

Discusiones abiertas sobre temas relacionados con la traducción, la interpretación y la localización

Advanced search
El seguimiento de los foros por correo-e es una opción para unuarios registrados solamente


SDL MultiTerm 2021
One central location to store and manage multilingual terminology.

By providing access to all those involved in applying terminology (such as engineers, marketers, translators, and terminologists), our terminology management solution ensures consistent and high-quality content from source through to translation.

More info »
Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Búsqueda de términos
  • Trabajos
  • Foros
  • Multiple search