Páginas sobre el tema: < [1 2 3 4 5 6] > |
Powwow: Poznan - Poland
|
|
SATRO Polonia Local time: 17:51 alemán al polaco + ...
Maciej ma 4 miejsca, Darek ma 3 miejsca, ja mam 3 miejsca. WeŸmiemy ca³¹ Polskê A Darkiem siê umówiê, ¿eby ka¿dy z nas by³ na innym dworcu...
Pozdrawiam Stasek | | |
...musi mi siê w ostatniej chwili przytrafiæ. Niestety nie dojadê i ogromnie jest mi przykro z tego powodu. Serdecznie Was pozdrawiam i bawcie siê dobrze! | | |
Magda Dziadosz Polonia Local time: 17:51 Miembro 2004 inglés al polaco + ... Uuuuuuuuuuu! | Jul 17, 2003 |
| | |
Piotr Turski Polonia Local time: 17:51 Miembro 2003 inglés al polaco + ... Pozostaje jeszcze kwestia noclegu... | Jul 17, 2003 |
Przyje¿d¿am z Asi± i Basi± (¿on± i córeczk±; ta druga ma prawie 3 latka). Chcemy trochê posiedzieæ z Wami, a potem wyskoczyæ gdzie¶ nad jezioro, rzeczkê albo do lasu w jakie¶ fajne miejsce niedaleko Poznania (powiedzmy do 50 km). Czy mogliby¶cie (zw³aszcza gospodarze) poleciæ co¶ sympatycznego i odpowiedniego do przenocowania z soboty na niedzielê? | |
|
|
3 w 1, ale nas przyby³o, hurrrraaaa! | Jul 17, 2003 |
W kwestii noclegów obszerne informacje poda³ ju¿ Darek (zajrzyj wy¿ej o jakieœ 30 piêter - tj. wypowiedzi). Np. Dom Turysty przy Starym Rynku 91 oferuje niedrogie noclegi i jest blisko pa³³a³owiska (czy maj¹ coœ wolnego - nie rêczê, ale wczoraj odwo³ano tam jedn¹ rezerwacjê; spróbuj tel. 852 88 93). To w kwestii noclegu, natomiast coœ zielonego do pospacerowania - okolice Malty, Rusa³ki, Cytadela. | | |
Nie tym razem...:( | Jul 18, 2003 |
Ale...poprosi³am Boga Ra o ³askawoœæ i przychylnoœæ dla powwowowców!...:)
Have a good time all of you! | | |
transport raz jeszcze... | Jul 18, 2003 |
¿eby nie wprowadzaæ zamieszania: na wszystkich przyje¿d¿aj¹cych do P-nia 12.04 bêdziemy czekali z lektykami przed wyjœciem g³ównym dworca g³ównego -znajdziecie bez problemu.
Jeœli ktoœ jeszcze bêdzie dociera³ poci¹giem o innej porze (tylko proszê nie po drugim piwie - mogê równie¿ odebraæ z dworca.
W razie sytuacji nieprzewidzianych, awaryjnych i k³opotu z odnalezieniem czegokolwiek powwowy... See more ¿eby nie wprowadzaæ zamieszania: na wszystkich przyje¿d¿aj¹cych do P-nia 12.04 bêdziemy czekali z lektykami przed wyjœciem g³ównym dworca g³ównego -znajdziecie bez problemu.
Jeœli ktoœ jeszcze bêdzie dociera³ poci¹giem o innej porze (tylko proszê nie po drugim piwie - mogê równie¿ odebraæ z dworca.
W razie sytuacji nieprzewidzianych, awaryjnych i k³opotu z odnalezieniem czegokolwiek powwowy hotline do mnie: +501/309 469
Pozdrowienia
Darek
PS
Araksiu - szkoda:( a ¿a³uj, bo to bêdzie inauguracyjny powwow w Poznaniu! No ale, jak nie mo¿na, to nie mo¿na - tak bywa - do nastêpnego spotkania.
PSII Skoro Ra wie o wszystkim - jesteœ usprawiedliwiona ▲ Collapse | | |
Dziêkujê...:))) Powodzeia!!! | Jul 19, 2003 |
| |
|
|
Czy wszyscy dostali po br¹zowym ciasteczku? | Jul 21, 2003 |
£atwo sprawdziæ: kto nie dosta³, temu nie przyby³o nagle 200 BrowniZ.
Zapowiadam, ¿e bêd¹ te¿ jeszcze atrakcje translatoryczno-kulinarne a la carte. Kto by³ na Esktraordynaryjnym Pa³³ale Poznañskim, ten wie co mam na myœli.
Pozdrawiam
Nela | | |
lim0nka Reino Unido Local time: 16:51 inglés al polaco Nelu i Darku, | Jul 22, 2003 |
dziêki za pa³³a³, choæ na jeden dzieñ wywa³am siê z wariatkowa, jakie mam od pewnego czasu, aczkolwiek dopiero teraz nadrobi³am zaleg³oœci w pracy
ciasteczko dolecia³o, szkoda tylko, ¿e niejadalne
czy mogê prosiæ o przys³anie mi mailem tej s³ynnej karty dañ? powieszê nad sto³em i bêdê czytaæ w ramach relaksu | | |
Wit Local time: 17:51 inglés al polaco + ...
to apropos ekstazy kulinarnej -- jak siê miewa teksañski kaktus?
) | | |
Menu z katusem i Indiank¹... | Jul 22, 2003 |
Wg mojej najlepszej wiedzy menu wyl¹dowa³o w czeluœciach plecaka Magdy Dziadosz...:)
MA | |
|
|
Magda Dziadosz Polonia Local time: 17:51 Miembro 2004 inglés al polaco + ...
Przecie¿ to ludzie czytaj¹! Chyba nie chcecie, ¿eby takie szanowne grono jak my zosta³o pos¹dzone o wynoszenie kart dañ tudzie¿ kaktusów(!) z szacownych restauracji!! A fuj!))
PS i menu i kaktus s¹ w Poznaniu, maj¹ siê dobrze, a mój plecak jest zupe³nie niewinny, nic nie pamiêta, odmawia zeznañ i prosi o adwokata. | | |
zdjêcia zasubmitowane ;) | Jul 25, 2003 |
W³aœnie to wykona³em.Niecenzuralne wszystkie wyciête [jako siê nale¿y, zwa¿ywszy na miejsce spotkania - Cafe Hipokryzja].Teraz wszystko zale¿y od ProZ-Staffu, kiedy bêdziecie je mogli obejrzeæ - mam nadzieje, ¿e ASAP.
Serdecznie pozdrawiam.
PS
Mam nadziejê, ¿e opóŸniony IC do W-wy dotar³ bez dalszych k³opotów, a wszyscyœcie zdrowi i zadowoleni.
Wszystkim, którzy dotarli bard... See more W³aœnie to wykona³em.Niecenzuralne wszystkie wyciête [jako siê nale¿y, zwa¿ywszy na miejsce spotkania - Cafe Hipokryzja].Teraz wszystko zale¿y od ProZ-Staffu, kiedy bêdziecie je mogli obejrzeæ - mam nadzieje, ¿e ASAP.
Serdecznie pozdrawiam.
PS
Mam nadziejê, ¿e opóŸniony IC do W-wy dotar³ bez dalszych k³opotów, a wszyscyœcie zdrowi i zadowoleni.
Wszystkim, którzy dotarli bardzo dziêkujemy za sympatyczn¹(jak zwykle na pa³³a³ach! atmosferê...
Tym, którzy nie dotarli powiem tylko tak: ¿a³ujcie ekstazy indianki z kaktusem, nie wiecie, coœcie stracili (Ci,co byli wiedz¹, o czym mówiê ▲ Collapse | | |
lim0nka Reino Unido Local time: 16:51 inglés al polaco
poci¹g i tak by³ mniej opóŸniony ni¿ te zdjêcia,
obiecywa³eœ, ¿e wyœlesz je ju¿ w poniedzia³ek ;P
tym niemniej mi³o, ¿e wreszcie siê doczekaliœmy... | | |
Páginas sobre el tema: < [1 2 3 4 5 6] > |