Blogg om frilansoversetting
Autor de la hebra: Sigbjørn Hovda

Sigbjørn Hovda
Noruega
Local time: 16:16
inglés al noruego
+ ...
Dec 17, 2013

Hei,

Er det noen av dere som ønsker å være og delta på en blogg om frilansoversetting?

Bloggen er nylig opprettet og ligger for øyeblikket på http://frilansoversetter.blogspot.no/ (denne adressen er forøvrig i ferd med å endres til www.frilansoversetter.no - innen et par dage
... See more
Hei,

Er det noen av dere som ønsker å være og delta på en blogg om frilansoversetting?

Bloggen er nylig opprettet og ligger for øyeblikket på http://frilansoversetter.blogspot.no/ (denne adressen er forøvrig i ferd med å endres til www.frilansoversetter.no - innen et par dager finner du den der)

Det hadde vært kjekt å ha en levende blogg hvor både kolleger, studenter, kunder og andre interesserte kan gå inn flere ganger i uken og lese nytt innhold om hva som rører seg innen oversetting, tilværelsen som frilanser, debattinnlegg om språk, osv osv. Så lenge det er relatert til oversetting og/eller frilansvirksomhet, er bloggen åpen for det meste.

Alt man trenger for å bidra er en Google-konto. Gi meg beskjed dersom du er interessert på sigbjornhovda@gmail.com og jeg vil gi deg skrivetilgang.

Det vil ikke være tillatt å legge ut reklame i blogginnleggene, men dere kan ha med en lenke til egen hjemmeside. Det bestemmer selv om dere vil bruke fullt navn eller ei.

Mvh
Sigbjørn
Collapse


 


Este foro no tiene moderador específicamente asignado.
Para denunciar violaciones a las reglas del sitio u obtener ayuda, póngase en contacto con el personal del sitio »


Blogg om frilansoversetting

Advanced search


SDL Trados Studio 2021 Freelance
The leading translation software used by over 270,000 translators.

SDL Trados Studio 2021 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2021 transforms how new users get up and running and helps experienced users make the most of the powerful features.

More info »
Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Búsqueda de términos
  • Trabajos
  • Foros
  • Multiple search