https://esl.proz.com/forum/norwegian/261511-blogg_om_frilansoversetting.html

Blogg om frilansoversetting
Autor de la hebra: Sigbjørn Hovda

Sigbjørn Hovda
Noruega
Local time: 02:57
inglés a noruego
+ ...
Dec 17, 2013

Hei,

Er det noen av dere som ønsker å være og delta på en blogg om frilansoversetting?

Bloggen er nylig opprettet og ligger for øyeblikket på http://frilansoversetter.blogspot.no/ (denne adressen er forøvrig i ferd med å endres til www.frilansoversetter.no - innen et par dage
... See more
Hei,

Er det noen av dere som ønsker å være og delta på en blogg om frilansoversetting?

Bloggen er nylig opprettet og ligger for øyeblikket på http://frilansoversetter.blogspot.no/ (denne adressen er forøvrig i ferd med å endres til www.frilansoversetter.no - innen et par dager finner du den der)

Det hadde vært kjekt å ha en levende blogg hvor både kolleger, studenter, kunder og andre interesserte kan gå inn flere ganger i uken og lese nytt innhold om hva som rører seg innen oversetting, tilværelsen som frilanser, debattinnlegg om språk, osv osv. Så lenge det er relatert til oversetting og/eller frilansvirksomhet, er bloggen åpen for det meste.

Alt man trenger for å bidra er en Google-konto. Gi meg beskjed dersom du er interessert på [email protected] og jeg vil gi deg skrivetilgang.

Det vil ikke være tillatt å legge ut reklame i blogginnleggene, men dere kan ha med en lenke til egen hjemmeside. Det bestemmer selv om dere vil bruke fullt navn eller ei.

Mvh
Sigbjørn
Collapse


 


Este foro no tiene moderador específicamente asignado.
Para denunciar violaciones a las reglas del sitio u obtener ayuda, póngase en contacto con el personal del sitio »


Blogg om frilansoversetting

Advanced search


SDL Trados Business Manager Lite
Create customer quotes and invoices from within SDL Trados Studio

SDL Trados Business Manager Lite helps to simplify and speed up some of the daily tasks, such as invoicing and reporting, associated with running your freelance translation business.

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »