Noen deler av nettstedet ProZ.com er nå tilgjengelig på norsk
Autor de la hebra: RominaZ

RominaZ  Identity Verified
Argentina
inglés al español
+ ...
Jan 15, 2013

Kjære medlemmer,

Det opplyses med dette at deler av nettstedet ProZ.com er nå tilgjengelig på norsk, i tillegg til språkene som allerede var tilgjengelig:

Du kan endre språkinnstillingen for nettstedet ved å velge norsk fra nedtrekkslisten som vises nederst til høyre på siden. Du kan også klikke her http://www.proz.com/?set_site_lang=nor for å begynne å se nett
... See more
Kjære medlemmer,

Det opplyses med dette at deler av nettstedet ProZ.com er nå tilgjengelig på norsk, i tillegg til språkene som allerede var tilgjengelig:

Du kan endre språkinnstillingen for nettstedet ved å velge norsk fra nedtrekkslisten som vises nederst til høyre på siden. Du kan også klikke her http://www.proz.com/?set_site_lang=nor for å begynne å se nettstedet på norsk.

Vær oppmerksom på at ikke alle områder av nettstedet er omfattet i den foreløpige lokaliseringen. Etter hvert som arbeidet med lokaliseringen går fremover og nettstedet vokser vil flere områder bli lagt til.

Jeg ønsker å takke alle medlemmer av ProZ.com lokaliseringsteamene for deres hardt arbeid og bidrag og for å bringe nettstedet ProZ.com til talere av andre språk enn engelsk. Dette arbeidet er til fordel for alle som bruker nettstedet.

Du kan lære mer om lokaliseringsprosjektet på ProZ.com her http://www.proz.com/faq/140777#140777 .
Collapse


 


Este foro no tiene moderador específicamente asignado.
Para denunciar violaciones a las reglas del sitio u obtener ayuda, póngase en contacto con el personal del sitio »


Noen deler av nettstedet ProZ.com er nå tilgjengelig på norsk

Advanced search


Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »
SDL Trados Studio 2021 Freelance
The leading translation software used by over 270,000 translators.

SDL Trados Studio 2021 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2021 transforms how new users get up and running and helps experienced users make the most of the powerful features.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Búsqueda de términos
  • Trabajos
  • Foros
  • Multiple search