Happy Holidays! - Happy Translations!
Autor de la hebra: Klementina Shahini

Klementina Shahini
Estados Unidos
Local time: 10:04
Miembro 2009
inglés al albanés
+ ...
Jan 2, 2015

Të dashur kolegë,

Ju uroj nga zemra për një vit të ri të mbushur me paqe, dashuri, shëndet,bekime dhe sa më shumë punë.

Gëzuar 2015!

Gjatë 2014 pata mundësi të takoja dhe të njihja shumë njerëz të cilët kanë ndikuar në formimin e asaj që unë jam sot. Kam njohur personalisht shumë përkthyes dhe interpretues që jetojnë në vende të ndryshme të botës, antarë dhe jo antarë të ProZ.com. Eksperienca dhe historitë që ata kanë
... See more
Të dashur kolegë,

Ju uroj nga zemra për një vit të ri të mbushur me paqe, dashuri, shëndet,bekime dhe sa më shumë punë.

Gëzuar 2015!

Gjatë 2014 pata mundësi të takoja dhe të njihja shumë njerëz të cilët kanë ndikuar në formimin e asaj që unë jam sot. Kam njohur personalisht shumë përkthyes dhe interpretues që jetojnë në vende të ndryshme të botës, antarë dhe jo antarë të ProZ.com. Eksperienca dhe historitë që ata kanë ndarë me mua kanë qenë një bekim dhe dhuratë e vyer e 2014. Jam e sigurtë se kjo ka ndodhur dhe me ju.

Uroj që 2015 të jetë një vit tjetër i suksesshëm, i begatë, me shëndet e paqe dhe me sa më shumë punë për gjithsecilin nga ju. Uroj që 2015 të jetë viti më i mirë dhe më i gëzueshmi për ju dhe familjet tuaja.

Urime dhe suksese të dashur kolegë dhe miq!

Gëzim - Paqe - Dashuri - Bekime!

Përkthime të mbara dhe të begata!

Klemi
Collapse


 


Este foro no tiene moderador específicamente asignado.
Para denunciar violaciones a las reglas del sitio u obtener ayuda, póngase en contacto con el personal del sitio »


Happy Holidays! - Happy Translations!

Advanced search


CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »
SDL Trados Studio 2021 Freelance
The leading translation software used by over 270,000 translators.

SDL Trados Studio 2021 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2021 transforms how new users get up and running and helps experienced users make the most of the powerful features.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Búsqueda de términos
  • Trabajos
  • Foros
  • Multiple search