Shpëtoni shqipen nga "google translate"
Autor de la hebra: Klementina Shahini

Klementina Shahini
Estados Unidos
Local time: 10:07
Miembro 2009
inglés al albanés
+ ...
Oct 10, 2013

http://www.botasot.info/maqedonia/245385/shpetoni-shqipen-nga-quot-google-translate-quot/

 

Gentiana Kasemi  Identity Verified
Albania
Local time: 16:07
albanés al italiano
+ ...
Për fat të keq Oct 24, 2013

mua më ka ndodhur të më vijë një kërkesë për editing/proofreading nga një agjenci përkthimesh e konsideruar me prestigj edhe këtu në proz (mjafton të shihen komentet e pafundme tepër pozitive nga ana e përkthyesve). Bëhej fjalë shprehimisht për një tekst të përkthyer paraprakisht nga vetë agjencia me google translate ...

Klementina Shahini
 

Dr Luka
Albania
Local time: 16:07
inglés al albanés
mjerisht Dec 29, 2019

Ky eshte nje fenomen qe vazhdon dhe mjerisht shume i marrin per perkthime zyrtare dhe te besueshme.

Klementina Shahini
 


Este foro no tiene moderador específicamente asignado.
Para denunciar violaciones a las reglas del sitio u obtener ayuda, póngase en contacto con el personal del sitio »


Shpëtoni shqipen nga "google translate"

Advanced search


SDL Trados Studio 2021 Freelance
The leading translation software used by over 270,000 translators.

SDL Trados Studio 2021 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2021 transforms how new users get up and running and helps experienced users make the most of the powerful features.

More info »
PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Búsqueda de términos
  • Trabajos
  • Foros
  • Multiple search