Powwow
Autor de la hebra: Klementina Shahini

Klementina Shahini
Estados Unidos
Local time: 11:05
Miembro 2009
inglés al albanés
+ ...
Jun 11, 2013

Të gjithve atyre që jetojnë afër apo larg qytetit të Lezhës, brenda apo jashtë Shqipërisë desha edhe njëherë t'ju afroja miërseardhjen në powwow e organizuar në:


Location: Lezhe
Date: 10:00am Jul 12, 2013
URL: http://www.proz.com/powwow/4748

Në këtë event jo vetëm do të takoheni me kolegë të tjerë nga krahina apo vende të ndryshme, të n
... See more
Të gjithve atyre që jetojnë afër apo larg qytetit të Lezhës, brenda apo jashtë Shqipërisë desha edhe njëherë t'ju afroja miërseardhjen në powwow e organizuar në:


Location: Lezhe
Date: 10:00am Jul 12, 2013
URL: http://www.proz.com/powwow/4748

Në këtë event jo vetëm do të takoheni me kolegë të tjerë nga krahina apo vende të ndryshme, të ndani eksperiencën tuaj me ta apo të mësoni nga eksperienca e tyre, por edhe do të keni mundësi të shijoni bukuritë që afron Lezha, një qytet ku historia dhe bota moderne ndërthuren së bashku, mali dhe deti jetojnë larg njera tjetrës vetëm në një distancë 8 km.

Takimi do të shvillohet tek Lezha Academim Center School ku do të keni mundësi të takoni një staf të qualifikuar nga amerika në fushën e linguistikës.

Takimi do të pasohet nga një dreke me ushqime deti e cila do të jetë e përgatitur posaçërisht për ju me produkte shumë të freskëta deti.

Afrojmë akomodim nëse dëshironi të kaloni një natë në qytetin e bukur historik të Lezhës.

Ju mirëpresim,

Klemi
Collapse


 


Este foro no tiene moderador específicamente asignado.
Para denunciar violaciones a las reglas del sitio u obtener ayuda, póngase en contacto con el personal del sitio »


Powwow

Advanced search


CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »
SDL Trados Business Manager Lite
Create customer quotes and invoices from within SDL Trados Studio

SDL Trados Business Manager Lite helps to simplify and speed up some of the daily tasks, such as invoicing and reporting, associated with running your freelance translation business.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Búsqueda de términos
  • Trabajos
  • Foros
  • Multiple search