Provim gjuhe në nivel C-1
Autor de la hebra: Sherefedin MUSTAFA

Sherefedin MUSTAFA
Países Bajos
Local time: 16:37
inglés al macedonio
+ ...
May 13, 2013

Përshëndetje,

Do të isha mirënjohës po qe se mund të më jepni ndonjë informacion lidhur me mundësinë për dhënien e provimit të gjuhës shqipe në nivel C-1. Një klient ka nevojë për të gjetur një institucion të akredituar që lëshon dëshmi/certifikate për njohjen e gjuhës shqipe në nivelin C-1.

Ju falenderoj paraprakisht për ndihmën tuaj.


 

Juliana Cullafiq
Albania
Local time: 16:37
Miembro
inglés al albanés
+ ...
Kursi nga Universiteti i Tiranës May 13, 2013

Përshëndetje Sherefedin,

Pranë Fakultetit të Historisë dhe Filologjisë zhvillohet Kursi i gjuhës shqipe për të huajt. Ndoshta mund të jepet provim edhe pa ndjekur kursin.

Ja lidhjet:

http://www.fhf.edu.al/Nivelet%20dhe%20Kriteret.pdf

http://www.fhf.
... See more
Përshëndetje Sherefedin,

Pranë Fakultetit të Historisë dhe Filologjisë zhvillohet Kursi i gjuhës shqipe për të huajt. Ndoshta mund të jepet provim edhe pa ndjekur kursin.

Ja lidhjet:

http://www.fhf.edu.al/Nivelet%20dhe%20Kriteret.pdf

http://www.fhf.edu.al

Gjithë të mirat,
Juliana
Collapse


 

Sherefedin MUSTAFA
Países Bajos
Local time: 16:37
inglés al macedonio
+ ...
PERSONA QUE INICIÓ LA HEBRA
Faleminderit May 13, 2013

Shumë faleminderit, Juliana.

Përshëndetje,
Sherefedini


 


Este foro no tiene moderador específicamente asignado.
Para denunciar violaciones a las reglas del sitio u obtener ayuda, póngase en contacto con el personal del sitio »


Provim gjuhe në nivel C-1

Advanced search


Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »
SDL Trados Business Manager Lite
Create customer quotes and invoices from within SDL Trados Studio

SDL Trados Business Manager Lite helps to simplify and speed up some of the daily tasks, such as invoicing and reporting, associated with running your freelance translation business.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Búsqueda de términos
  • Trabajos
  • Foros
  • Multiple search