Off topic: Përkthim Dinjitoz
Autor de la hebra: Klementina Shahini

Klementina Shahini
Estados Unidos
Local time: 11:20
Miembro 2009
inglés al albanés
+ ...
Sep 20, 2012

Përkthimi i librit biografik të Stefan Zweigut, Koha e Djeshme, i përkthyer nga Aristidh Ristani është me të vërtetë art, një përkthim shumë dinjitoz me nivel të lartë artistik. Gjuha e përdorur në të të përcjell dashurinë dhe respektin e gjuhës sonë të bukur amtare që po na mungon kaq shumë këto vitet e fundit.

Ndoshta shumë nga ju mund ta keni lexuar, por nëse akoma nuk e keni lexuar, mos humbisni kohë.

Një përkthyes me të vërtetë p
... See more
Përkthimi i librit biografik të Stefan Zweigut, Koha e Djeshme, i përkthyer nga Aristidh Ristani është me të vërtetë art, një përkthim shumë dinjitoz me nivel të lartë artistik. Gjuha e përdorur në të të përcjell dashurinë dhe respektin e gjuhës sonë të bukur amtare që po na mungon kaq shumë këto vitet e fundit.

Ndoshta shumë nga ju mund ta keni lexuar, por nëse akoma nuk e keni lexuar, mos humbisni kohë.

Një përkthyes me të vërtetë për tu respektuar.

Lexim të mbarë,

Klemi
Collapse


jude owen
 


Este foro no tiene moderador específicamente asignado.
Para denunciar violaciones a las reglas del sitio u obtener ayuda, póngase en contacto con el personal del sitio »


Përkthim Dinjitoz

Advanced search


Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »
SDL MultiTerm 2021
One central location to store and manage multilingual terminology.

By providing access to all those involved in applying terminology (such as engineers, marketers, translators, and terminologists), our terminology management solution ensures consistent and high-quality content from source through to translation.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Búsqueda de términos
  • Trabajos
  • Foros
  • Multiple search