Programe drejtshkrimi
Autor de la hebra: Sherefedin MUSTAFA

Sherefedin MUSTAFA
Países Bajos
Local time: 16:38
inglés al macedonio
+ ...
Nov 10, 2011

Të nderuar,

Më njoftoni, ju lutem, po qe se keni përvojë me ndonjë program apo aplikacion drejtshkrimor për gjuhën shqipe që përdoret në Word 2010.

Kam hasur këtë shkarkim këtu
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=cfec65b7-131c-440f-953f-43731fdabb8b&displaylang=sq
... See more
Të nderuar,

Më njoftoni, ju lutem, po qe se keni përvojë me ndonjë program apo aplikacion drejtshkrimor për gjuhën shqipe që përdoret në Word 2010.

Kam hasur këtë shkarkim këtu
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=cfec65b7-131c-440f-953f-43731fdabb8b&displaylang=sq
por nuk jam i bindur se a përfshin kontrollimin drejtshkrimor apo shërben vetëm pë "gjuhën e afishimit" - interface.

Me respekt.
Collapse


 

Blerta Alikaj  Identity Verified
Estados Unidos
Local time: 10:38
inglés al albanés
+ ...
LOCALIZADOR DEL SITIO
Pak me vonesë Jan 22, 2012

Pak me vonesë por tani po bëhem disi më aktive në Proz.
Një program që përdor unë është AS gjuha shqipe. E kam shkarkuar prej kohësh e mund të jetë bërë me pagesë tani. Kontrolli i drejtshkrimit është i mirë (me disa përjashtime të vogla) Relativisht i lehtë për t'u përdorur dhe integrohet me Word.
Suksese,
Blerta

p.s. një portal në këtë lidhje

See more
Pak me vonesë por tani po bëhem disi më aktive në Proz.
Një program që përdor unë është AS gjuha shqipe. E kam shkarkuar prej kohësh e mund të jetë bërë me pagesë tani. Kontrolli i drejtshkrimit është i mirë (me disa përjashtime të vogla) Relativisht i lehtë për t'u përdorur dhe integrohet me Word.
Suksese,
Blerta

p.s. një portal në këtë lidhje

http://www.gjuhashqipe.com/softuere/softuere.aspx?ida=26
Collapse


 


Este foro no tiene moderador específicamente asignado.
Para denunciar violaciones a las reglas del sitio u obtener ayuda, póngase en contacto con el personal del sitio »


Programe drejtshkrimi

Advanced search


SDL MultiTerm 2021
One central location to store and manage multilingual terminology.

By providing access to all those involved in applying terminology (such as engineers, marketers, translators, and terminologists), our terminology management solution ensures consistent and high-quality content from source through to translation.

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Búsqueda de términos
  • Trabajos
  • Foros
  • Multiple search