A është e vërtetë?
Autor de la hebra: Klementina Shahini

Klementina Shahini
Estados Unidos
Local time: 10:23
Miembro 2009
inglés al albanés
+ ...
Aug 28, 2011

Kam marrë një e-mail nga një antar i komunitetit tonë që më kërkon ndihmë në shumën prej 2500 euro. Desha të dija që a jam unë e vetmja që kam marrë një e-mail të tillë apo ka dhe të tjerë si unë? Cilat janë sugjerimet dhe këshillat tuaja në një rast të tillë? Çfarë do të benit po të ishit në vendin tim÷

Çdo këshillë apo sugjerim do të ishte i mirëpritur.

Faleminderit,

Klemi


 


Este foro no tiene moderador específicamente asignado.
Para denunciar violaciones a las reglas del sitio u obtener ayuda, póngase en contacto con el personal del sitio »


A është e vërtetë?

Advanced search


Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Búsqueda de términos
  • Trabajos
  • Foros
  • Multiple search