Kosova
Autor de la hebra: Sherefedin MUSTAFA

Sherefedin MUSTAFA
Países Bajos
Local time: 15:08
inglés al macedonio
+ ...
Jul 13, 2011

Të nderuar,

Sa për kureshtje kontrollova listën e vendeve në proz.com dhe konstatova se Republika e Kosovës nuk është futur në atë listë.

Më intereson se vallë a ka kërkuar ndonjëri nga kolegët me banim në Kosovë nga stafi i proz.comit që të rregullohet kjo mangësi.

Ju faleminderit për çdo njoftim.

Gjithë të mirat.

P.S. Disa që në të kaluarën u munduan me mish e me shpirt që punën e moderatorëve shqip
... See more
Të nderuar,

Sa për kureshtje kontrollova listën e vendeve në proz.com dhe konstatova se Republika e Kosovës nuk është futur në atë listë.

Më intereson se vallë a ka kërkuar ndonjëri nga kolegët me banim në Kosovë nga stafi i proz.comit që të rregullohet kjo mangësi.

Ju faleminderit për çdo njoftim.

Gjithë të mirat.

P.S. Disa që në të kaluarën u munduan me mish e me shpirt që punën e moderatorëve shqiptar ta bënin të pamundshme mund le ta konsiderojnë këtë si meritë të tyren!
Collapse


 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 07:08
Miembro 2001
inglés al albanés
+ ...
LOCALIZADOR DEL SITIO
Me vend Jul 15, 2011

I dashur Sherefedin,
Keni shumë të drejtë. Kosova duhej të ishte futur në listë me kohë. Edhe pse nuk banoj në Kosovë, po bëj unë sot një kërkesë nëpërmjet sistemit të kërkesave në ProZ.com.
Ju uroj gjithë të mirat!


Monika


 

Ledja  Identity Verified
Reino Unido
Local time: 14:08
inglés al albanés
+ ...
Sa kërkesa duhen? Jul 15, 2011

Me gjithë dëshirë do ta dërgoj dhe unë një kërkesë të tillë. A duhet një numër i caktuar përkthyesish për t'u vënë në zbatim një kërkesë e tillë?

Ledja


 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 07:08
Miembro 2001
inglés al albanés
+ ...
LOCALIZADOR DEL SITIO
Përgjigja... Jul 16, 2011

Përgjigja nga stafi i ProZ.com i kërkesës që bëra sot qe:

The list of languages on ProZ.com follows the ISO list on http://www.iso.org/iso/english_country_names_and_code_elements . As Kosovo is not listed there, it will not be added to the list on ProZ.com."


Si gjithmonë.


Ditën e mirë dhe punë të mbarë të gjith
... See more
Përgjigja nga stafi i ProZ.com i kërkesës që bëra sot qe:

The list of languages on ProZ.com follows the ISO list on http://www.iso.org/iso/english_country_names_and_code_elements . As Kosovo is not listed there, it will not be added to the list on ProZ.com."


Si gjithmonë.


Ditën e mirë dhe punë të mbarë të gjithëve

Monika
Collapse


 

Lavdi Zymberi  Identity Verified
Albania
Local time: 15:08
albanés al inglés
+ ...
Kosova Feb 21, 2012

Une jam nga Kosova dhe per shkak se Kosova nuk eshte ne liste jam regjistruar si nga Shqiperia. Ne konferencen e ProZ qe u mbajt vitin e kaluar (2011) ne Shkup kam kerkuar nga Hristina Dojcinova, organizatore e konferences, qe ta ngris kete ceshtje dhe ajo me premtoi se do ta diskutoje me ProZ.com, megjithate akoma nuk eshte bere asgje ne kete aspekt

Me repsekt,

Lavdia


 


Este foro no tiene moderador específicamente asignado.
Para denunciar violaciones a las reglas del sitio u obtener ayuda, póngase en contacto con el personal del sitio »


Kosova

Advanced search


PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »
TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Búsqueda de términos
  • Trabajos
  • Foros
  • Multiple search