ECTACO Partner EAL900 Anglisht - Shqip
Autor de la hebra: Klementina Shahini

Klementina Shahini
Estados Unidos
Local time: 10:37
Miembro 2009
inglés al albanés
+ ...
Apr 10, 2010

Përshëndetje,

Jam duke kërkuar për të blerë një fjalor Anglisht - Shqip - Anglisht elektronik dhe duke u nisur nga përshkrimi i funksioneve dhe përdorimit të bëra nga kompania shitëse, produkti i mëposhtëm më duket i përshtatshëm.

ECTACO Partner EAL900 Anglisht Shqip - Talking Dictionary


Do ta vlerësoja shumë çdo mendim apo sugjerim që do të më jepet nga të gjithë ata që kanë pasur mundësi ta përdorin një fjalor të t
... See more
Përshëndetje,

Jam duke kërkuar për të blerë një fjalor Anglisht - Shqip - Anglisht elektronik dhe duke u nisur nga përshkrimi i funksioneve dhe përdorimit të bëra nga kompania shitëse, produkti i mëposhtëm më duket i përshtatshëm.

ECTACO Partner EAL900 Anglisht Shqip - Talking Dictionary


Do ta vlerësoja shumë çdo mendim apo sugjerim që do të më jepet nga të gjithë ata që kanë pasur mundësi ta përdorin një fjalor të tillë. Gjithashtu doja të dija nëse ndonjëri nga ju ka ndonjë sugjerim për ndonjë lloj tjetër fjalori elektronik që ju e keni përdorur dhe keni mbetur të kënaqur.

A keni ndonjë ide nëse kompanitë që i shesin këto fjalorë japin ulje çmimesh nëse ju blini më shumë se njê?


Me Respekt,

Klemi
Collapse


 

Medic-Translat
Macedonia
Local time: 16:37
inglés al albanés
+ ...
Është i mirë, por ka mangësi Apr 10, 2010

Unë më parë e kam përdorur Ectacon, por ka kohë që përdor fjalor një gjuhësor anglisht-anglisht sepse është më i saktë dhe i shpjegon gjërat më qartë.

 

Klementina Shahini
Estados Unidos
Local time: 10:37
Miembro 2009
inglés al albanés
+ ...
PERSONA QUE INICIÓ LA HEBRA
Faleminderit Apr 10, 2010

Dear Medic-Translat,

Faleminderit shumue për përgjigjen e shpejtë.

Varianti i fundit që ata shesin ka 450 000 fjalë dhe përfaqësuesi i kompanisë që e shet thotë se shqiptimi i fjalëve i të dyja ghuhëve është i plotë. A është e vërtetë? Si punon si pajisje? Unë jam pjesë e një projekti ku ka edhe Amerikanë të cilët do të jetojnë në komunitetet shqiptare për dy ose tre vjet. Mendon se ky fjalor do ti ndihmojë ata sadopak të komuikojnë në
... See more
Dear Medic-Translat,

Faleminderit shumue për përgjigjen e shpejtë.

Varianti i fundit që ata shesin ka 450 000 fjalë dhe përfaqësuesi i kompanisë që e shet thotë se shqiptimi i fjalëve i të dyja ghuhëve është i plotë. A është e vërtetë? Si punon si pajisje? Unë jam pjesë e një projekti ku ka edhe Amerikanë të cilët do të jetojnë në komunitetet shqiptare për dy ose tre vjet. Mendon se ky fjalor do ti ndihmojë ata sadopak të komuikojnë në shqip të paktën kur ata nuk janë të shoqëruar nga përkthyes vendas? Po mësimet në shqip që janë pjesë e programit janë të vlefshme?

Do ta vlerësoja mendimin tuaj pa masë duke mos përjashtuar edhe të gjithë ata që e kanë provuar këtë fjalor elektronik.

Me Respekt,

Klemi
Collapse


 


Este foro no tiene moderador específicamente asignado.
Para denunciar violaciones a las reglas del sitio u obtener ayuda, póngase en contacto con el personal del sitio »


ECTACO Partner EAL900 Anglisht - Shqip

Advanced search


Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »
SDL MultiTerm 2021
One central location to store and manage multilingual terminology.

By providing access to all those involved in applying terminology (such as engineers, marketers, translators, and terminologists), our terminology management solution ensures consistent and high-quality content from source through to translation.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Búsqueda de términos
  • Trabajos
  • Foros
  • Multiple search