Páginas sobre el tema: < [1 2 3 4] > |
Powwow: Zagreb - Croatia
|
|
Potez Tkalèiæeva-Kaptol je super lokacija, a tamo ni parkiranje nije problem. | Dec 1, 2005 |
| | |
dkalinic Local time: 17:46 croata al alemán + ... In Memoriam
Vesna, potez Tkalèiæeva-Kaptol je odlièan. Nadam se da mi auto neæe odvesti "pauk". | | |
Za informaciju (iako vjerojatno to veæ svi znate) | Dec 1, 2005 |
Parking: Kaptol Centar ima podzemnu garažu, Restoran Vega ima svoj (besplatni) parking;
Zasebni prostor: Mislim da i Trattoria Agava i Restoran Vega imaju odvojene prostore (provjera svakako potrebna). Što se kafiæa tièe, ima ih svakakvih, u mnogima se stolovi mogu spojiti.
U svakom sluèaju, Centar grada je vjerojatno svima dostupniji. | | |
Ivan Lajnvas Croacia Local time: 17:46 inglés al croata + ... prijedlog lokacije | Dec 2, 2005 |
Rado bih dosao ali sam u to vrijeme na Filozofskom. Za lokaciju vam predlazem "Ivicu i Maricu" u Tkalci. Kolaci i ambijent su fantasticni. | |
|
|
Pitala sam u "Agavi" ... | Dec 2, 2005 |
... za 17.12.: imaju slobodan prostor za oko 15-20 osoba, pa æe mi poslat ponudu s više detalja za mali domjenak.
U "Ivici i Marici" pak kažu da im je subotom ludnica, a eventualno spajanje stolova kod njih se naplaæuje 100 kn po stolu. | | |
Moram napomenuti da Frenkiju i meni više odgovara prijepodnevni (ILI TOČNO PODNEVNI termin jer je popodne nešto iskrsnulo! Da li to i drugima odgovara? Najbolje u 5 do 12 jer nam je takva i svakodnevnica | | |
Agava je super! | Dec 3, 2005 |
Lako je pronaći kaptol centar, ima parkiranje, nema zamjerki! | | |
dkalinic Local time: 17:46 croata al alemán + ... In Memoriam Vrijeme i mjesto | Dec 3, 2005 |
Podnevni termin je u redu, a nemam ništa niti protiv Agave. Ein echt geiler Lokal! | |
|
|
Ana Kardum España Local time: 17:46 alemán al croata + ... Vrijeme i lokacija | Dec 4, 2005 |
Meni su oba termina u redu.
Vesna, ponuda za pomoc i dalje vrijedi... | | |
Èekam još i Veginu ponudu | Dec 4, 2005 |
| | |
Vesna, ne znam kakva su pravila, no pitala bih smije li mi se pridružiti i suprug na domijenku, kavi ili za što se veæ odluèimo? | | |
Seadeti - naravno | Dec 4, 2005 |
Suprug, djeca, zainteresirani prijatelji... | |
|
|
Pozivnice / obavijesti | Dec 6, 2005 |
Vesna, da li bi trebalo poslati mail kolegama koji rjeðe posjeæuju PROZ i možda nisu vidjeli obavijest o domjenku? Mogu to uèiniti ako smatrate potrebnim! Veselim se susretu! Sonja | | |
Postoji sa strane opcija "Tell a friend" | Dec 6, 2005 |
Individualno možete pozvati koga god želite. | | |
Iz organizacijskih razloga sve prijave i potvrde prijava trebale bi doæi do subote 10.12. 2005., | Dec 6, 2005 |
radi preciznog dogovora s davateljem prostora i usluge. | | |
Páginas sobre el tema: < [1 2 3 4] > |